YOU FEEL LIKE MAKING DREAMS COME TRUE

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) professionele uitdaging in eigen stad of streek? Kom dan op donderdag 25 april naar de Jobbeurs in de Manege en ontmoet er werkgevers uit de regio.

Bedrijven en organisaties uit diverse sectoren stellen tijdens de Jobbeurs hun openstaande vacatures voor. Onder hen ook enkele grote kleppers zoals Tiense Suiker, Kim’s Chocolates, Affilips en RZ Heilig Hart Tienen. “De vraag naar zorg blijft alsmaar toenemen omwille van de vergrijzing”, vertelt Raf Lemmens, directeur HR en administratie van het RZ Heilig Hart Tienen. “Jammer genoeg zien we vaker profielen vertrekken uit de zorgsector dan dat er mensen bijkomen. Nochtans biedt een job als zorgkundige tal van voordelen en veel afwisseling en is het bijzonder om te kunnen zorgen voor mensen.

De Jobbeurs is voor ons een interessant forum. Tijdens een kort gesprek kunnen we geïnteresseerden laten kennismaken met de diversiteit aan jobs die het ziekenhuis te bieden heeft. Zo zoeken we niet alleen verpleegkundigen, maar ook ict’ers, technici, artsen, afdelingsmedewerkers en schoonmaak- en keuken- personeel.”

Tijdens de Jobbeurs zijn er ook workshops. Het geheime wapen van elke jobkandidaat is het cv. Met de workshop ‘Video-cv’ kan jij alvast origi- neel uit de hoek komen. Of wat dacht je van wat stylingadvies bij het solliciteren? VOKA helpt startende onder- nemers op weg. Inschrijven voor deze workshops kan via www.tienen.be/jobbeurs.

De Jobbeurs is dit jaar aan zijn derde editie toe en valt opnieuw samen met de ‘Schoolverlatersdag’. “Laat- stejaarsstudenten mogen in de voormiddag alvast een kijkje komen nemen”, licht Julie Ramaekers van de VDAB toe. “Voor hen staan er acht interactieve workshops en een bezoek aan de standenmarkt met de verschillen- de werkgevers op het programma. De jongeren worden er geïnformeerd over actuele thema’s op de arbeidsmarkt, wat van pas komt eens ze de schoolbanken verlaten.”

De Jobbeurs is een initiatief van de stad Tienen i.s.m. de gemeenten Landen, Zoutleeuw, Linter en Hoegaarden, VDAB, OCMW Tienen, Businessclub Regio Tienen, UNIZO en VOKA. De toegang is gratis.

Wanneer

Donderdag 25 april 2019 van 14 tot 19 uur

Waar
CC De Kruisboog – Manege

Sint-Jorisplein 25 
3300 Tienen

Delen: