6 oktober 2020

De herfst kleurt ons land en de herfstvakantie loert om de hoek! De vrijetijdsdiensten van de stad Tienen hebben opnieuw een coronaproof aanbod samengesteld voor 4- tot 14-jarigen. Herfstkampen, een film en een familievoorstelling staan op het programma. Inschrijven kan vanaf dinsdag 13 oktober ’20 om 18.00 uur.

Na de succesvolle organisatie van de zomeropvang in het sportcentrum Houtemveld, gaan de vrijetijdsdiensten van de stad Tienen verder op hetzelfde elan. Er staat een mooi aanbod klaar met een mix van creativiteit en sport in beperkte bubbels. Bij alle activiteiten zullen de op dat moment geldende coronamaatregelen nauwkeurig opgevolgd worden.

Herfstkampen

De jeugd- en sportdienst sloegen de handen in de elkaar om met een gezamenlijk aanbod naar buiten te treden. De allerkleinsten kunnen kiezen uit ‘Kleutermix’, ‘Spel en fantasie’, ‘Creativiteit en sport’ en ‘Zwemmen en omnisport’. Voor de iets oudere kinderen is er keuze uit ‘Omnisport en skeeleren’, ‘Turnen en omnisport’, ‘Dansen en kunsten’ of ‘Vloggen als een pro’. In het tienerlokaal van het Vrijetijdscentrum zijn er met ‘Rijmen met rappen’ nog extra activiteiten voor 10- tot 14-jarigen. 

De herfstkampen vinden plaats van dinsdag 3 t/m vrijdag 6 november ’20 in het sportcentrum Houtemveld, elke dag van 09.00 tot 16.00 uur (opvang van 08.00 tot 17.00 uur). Het themakamp ‘Rijmen met rappen’ gaat door in het Vrijetijdscentrum van 13.30 tot 16.30 uur.

Film en theater

Op dinsdag 3 november ’20 zijn de zetels van CC De Kruisboog extra comfy voor de familiefilm ‘Toy Story 4’, een nieuw, spannend avontuur over Woody en zijn vrienden. De familievoorstelling ‘Over een kleine mol die wou weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ op woensdag 4 november ‘20 is geschikt voor kinderen van 2,5 jaar. Naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Leesplezier

Tijdens de herfstvakantie kunnen jonge lezers in de bib terecht om een voorraadje leesvoer in te slaan. Niet alleen boeken, maar ook films, strips, cd’s, tijdschriften, spelletjes en games kunnen ontleend worden. Zo krijgt verveling geen kans! De bib is gesloten op maandag 2 november ’20.

Info en inschrijvingen

Meer informatie over het aanbod en de inschrijvingen krijg je hier. Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 13 oktober ’20 om 18.00 uur via www.tienen.be/jeugdactiviteiten of aan de balie van de jeugddienst. Inschrijven kan enkel voor 4 volledige dagen. Registreren doet men best vooraf.  

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Droevig0Boos