Corona houdt ons voorlopig nog in ons kot. Niemand zei dat dat stil moest! 10 FM brengt de weekendmood bij jou in de woonkamer met Beatz, elke vrijdag van 22 tot middernacht.

Een groep van jonge en getalenteerde deejays uit de regio mixen de beste tracks van dit moment aan elkaar.
Elke week een nieuwe mixmaster in 10 FM BEATZ:

--:--
--:--
  • cover
    10 FM BEATZ

Dj tras'x

Graag stellen we u voor aan Sam Truyens beter bekend als DJ Tras’X uit Neerlinter. Hij nam met succes deel aan de Stressed Out DJ Contest van MNM en won met glans! Hij draait ook digital party’s.

dj beatro

Arne Paulussen, ook bekend als DJ BEATRO, is amper 20 jaar. Op zijn twaalfde begon Arne met muziek te mixen op zijn kamer. Nu, zeven jaar later, mag hij in een volle Carré zijn set gaan spelen. Hij organiseert verschillende digital party’s en heeft een nieuwe mix om de vakantie goed in te zetten. Van je favoriete TikTok-song tot house en drum and bass, alles komt aan bod.

dj breaze

Brecht Roelants of beter gezegd Dj Breaze is een jong dj-talent dat al op verschillende evenementen in Tienen, Zoutleeuw & Leuven heeft gedraaid. Brecht produceert daarnaast ook zijn eigen muziek en maakt nieuwe en verrassende remixes die hij in zijn sets aan het publiek laat horen.

10FM_beatz_mod

db m.O.d

Discobar M.O.D. zijn drie vrienden, geboeid door de wereld van muziek en uitgaan die de handen in elkaar hebben geslagen om voor jullie de beste dansmuziek in elkaar te mixen. Je mag een mix verwachten van  House, Trap, Drum&Bass, EDM, Pop, Urban en de alom bekende Partyclassics. Ze draaien vooral het genre ALROUND.

Wouter ‘Pedroz’ Peeters, Niels ‘Nille’ Lenaerts en Niels ‘Denemp’ Empsen.

 

What's your reaction?
8Smile0Lol0Wow0Love0Droevig0Boos